Mobil logo Robo10 2

Låt Robo10 sköta jobbet!

Robo10 erbjuder hyra av robotgräsklippare som är ett hållbart och kostnadseffektivt sätt att underhålla grönytor för dig som är företagare eller förening. Hyran omfattar en funktionsgaranti där Robo10 tar ansvar för besiktning/rådgivning, installation, robotgräsklippare samt service med vinterförvaring så att du har en bekymmersfri allergivänlig skötsel av grönytan.

Skulle olyckan vara framme så ingår en helförsäkring för hela anläggningen. Om du önskar så kan du välja ett Guldavtal där Robo10 driftövervakar anläggningen under säsong. Funktionshyran löper normalt 36-60 månader men kan givetvis anpassas efter dina önskemål. Om du har flera grönytor så kan flera anläggningar ingå i en hyra vilket ger dig enklare administration. Kontakta oss så för ett kostnadsförslag på hyra för er grönyta.

Med robotgräsklippning så får du en bullerfri, miljövänlig skötsel av din grönyta. Du slipper hantera miljöfarliga ämnen som bensin eller olja. Om det är begränsade möjligheter för anslutning till elnätet så kan vi erbjuda solpaneler för oberoende drift av anläggningen. Hyr av Robo10 och låt oss ta hand om ditt växande problem.

Fotbollsplaner

Med hyra från Robo10 så klipper två stycken robotgräsklippare varje dygn gräsplanen. Det ger en tillgänglig speltid av 12 timmar per dygn alla dagar i veckan. Med en fotbollsplan motsvarande 8 000 m2 så blir hela ytan genomklippt på 24 timmar. Den tillgängliga tiden för spel kan anpassas efter behov. Kontakta oss för kostnadsförslag på hyra

Bostadsrättsförening

Tänk er en innergård som alltid är nyklippt utan fri från buller och gräsrester. Vi kommer ut och besiktigar er grönyta och beräknar fram en hyra som ger er en överblick som är enkel att budgetera. Har ni speciella krav för tillgängligheten av ytan, t.e.x.lekande barn eller aktiviteter så kan vi anpassa robotgräsklipparen efter egna önskemål. Vi har många alternativ och kan också erbjuda olika säkerhetslösningar.
Boka oss för ett möte och ett kostnadsförslag på hyra

Funktionshyra omfattar:

  • Besiktning/rådgivning på plats
  • Robotgräsklippare
  • Installation
  • Service-vinterförvaring
  • Helförsäkring
  • Funktionsgaranti

guld - tillval vid funktionshyra

Robo10 erbjuder bevakning med hjälp av bevakningsmodul som finns som standard eller tillval på vissa modeller av robotgräsklippare. Vi övervakar driften av din robotklippare och har beredskap att ge dig support om din robot slutar att klippa av någon anledning. 

Vill du ha en offert på funktionshyra ?

Är du ett företag eller en förening kommer vi gärna till er för att lyssna till era önskemål och gör en besiktning av era grönytor på plats. 

Ring oss  070-620 42 10  eller skicka in era uppgifter så kontaktar vi er inom kort.

Robo10 serviceavtal förbättrar tillgängligheten, sänker din ägandekostnad och ger dig ett bekymmersfritt ägande.

Vi kan nu erbjuda hållbara lösningar med funktionshyra av soldriven robotgräsklippare. Kontakta oss så berättar ni mer. 

En professionell installation minimerar riskerna för driftstörningar och ger dig trygghet med din robotgräsklippare.

Har du frågor?

ring 070-620 42 10 
e-post info@robo10.se