Mobil logo Robo10 2

Installation av robotgräsklippare

Robo10 hjälper dig med installation av robotgräsklippare. Anlita oss för besiktning av din trädgård. Vi kommer ut och ger dig rådgivning på plats där vi tillsammans går igenom din trädgård och tittar på förutsättningar och möjligheter för installation av en robotgräsklippare. Du får förslag på lämpliga åtgärder, hur mycket begränsningskabel som behövs, lämplig placering av laddstation samt kostnadsförslag på installation
Besiktning/rådgivning på plats kostar 1 650 kr* inklusive moms inom Jönköping/Habo/Mullsjökommun
*Om du beställer installation av Robo10 så ingår besiktningskostnaden

Robo10 installerar med en professionell kabelläggnings-maskin för att lägga begränsningskablar för robotgräsklippare. Detta gör att din begränsningskabel och guidekabel får en snygg och säker installation för bästa driftsäkerhet av din anläggning.

I samband med installationen startar vi upp din robotgräsklippare och genomför några funktionstester. Vi ger dig en enklare utbildning av din robotgräsklippares grund och säkerhetsfunktioner. 

Vill du boka en besiktning/rådgivning för installation?

Jag vill att Robo10 kommer ut på plats och hjälper oss med en rådgivning/besiktning vilka förutsättningar vi har för att installera robotgräsklippare. Jag är medveten om att besiktning/rådgivning kostar 1 650 kr inklusive moms.

Ring oss  070-620 42 10  eller skicka in era uppgifter så kontaktar vi er inom kort.


Har du frågor?

ring 070-620 42 10 
e-post info@robo10.se