Om oss

Vad vi gör

Affärsidé och värdegrund

Hög servicekänsla och ärlighet mot kunder och medarbetare med ett innovativt tänk.

Vi erbjuder en funktionslösning för dig som eftersträvar en hållbar utveckling inom grönyteskötsel i kombination med kostnadseffektiva lösningar med en god lönsamhet.

 

Vision

I samarbete med Robo10 kan vi lösa ditt växande problem med att spara värdefull tid, erbjuda en kostnadseffektiv lösning som dessutom minimerar dina skadliga utsläpp i samband med Er grönyteskötsel. Detta ger våra kunder möjligheter att medverka till ett hållbart företagande.

Grundaren Peter Tengströms intresse för robotgräsklippning började i samband med rollen som servicemarknadschef på Husqvarna AB och Husqvarna Automower®. Peter ansvarade for flera projekt inom serviceutveckling for robotgräsklippare. Visionen med Robo10 är att erbjuda näringslivet en klimatsmart metod att klippa gräs med minimal miljöpåverkan.

Vi som jobbar på Robo10

Cecilia Tengström

Har tidigare arbetat som säljare, regionchef och verksamhetsutvecklare inom eftermarknad. Har mer än 20 års erfarenhet med att bygga upp nya affärsområden med bra lönsamhet i ett flertal bolag och branscher inom området service.

Cecilia har arbetat inom företagsledning och styrelse och har stor erfarenhet att driva företag inom service.

Patrik Bjursten

Patrik har en lång erfarenhet som Servicetekniker inom olika branscher och har de senaste 10 åren arbetat med trädgårdsmaskiner och robotklippare både som anställd och egenföretagare. Patrik ställer höga krav på sig själv som servicetekniker och vet vad som krävs för goda kundrelationer. Han gillar att utmanas med ny teknik och vi är väldigt glada att han sedan 2021 är en del av Robo10 teamet

 

 

Kontakta oss så kan vi utveckla grönyteskötseln tillsammans

Vi vill väldigt gärna ta del av dina funderingar kring hållbar grönyteskötsel