Installation av robotklippare

Vi är utbildade och har stor erfarenhet med Husqvarna Automower®. Vi hjälper dig gärna med en säker och trygg installation av din robotklippare. Vi utför även installation av Husqvarnas nya trådlösa robotklippare.

Beskrivning open description

Du får ett kostnadsförslag av oss som är baserat på din gräsyta och dina förutsättningar. Vi bokar upp en installationstidpunkt som passar dig. Vi använder en kabelläggare som gräver ner slingan på några cm djup. Detta ger en säker och snygg installation som ej är synlig efter en kortare tid. Vi installerar och använder enbart material som tillverkaren rekommenderar. Innan vi börjar så går vi tillsammans igenom förutsättningarna för ett bra resultat så att du kan njuta av en bekymmersfri robotklippning. Vår personal är alltid uppdaterad och har en lång erfarenhet så du kan känna dig helt trygg med installationen.

Villkor open terms

Robo10 förutsätter att det finns ett godkänt eluttag (jordat, 230V) tillgängligt för att ansluta laddstationen vid den överenskomna placeringen 

Vanliga frågor & svar open questions & answers
Behöver jag förbereda något inför en installation ?

Det är stora fördelar och sparar också tid om din gräsmatta är nyklippt. Om du har planer på nya planteringar eller plattsättning så markera det väl så att vår personal är informerad. 

Vi har en nysådd/ nyanlagd gräsmatta, hur fungerar det ?

Nysådd eller nylagd gräsmatta är svår att installera på, i sådana fall är det bättre att vänta några veckor med installationen

Mitt valda paket

"Installation av robotklippare"

offert