Robotgräsklippare för företag

Bidra till hållbart företagande genom att spara på egna resurser och minska negativ miljöpåverkan

Företag

Vi har flexibla lösningar anpassat efter era behov. Hyra eller sköta om era egna robotgräsklippare. Hyra underlättar och förbättrar ert kassaflöde så att ni kan frigöra kapital till andra viktiga investeringar. Vi har lösningar som imponerar på era besökare eller snyggar till den större gräsplanen bakom er byggnad. Vi kommer ut och hjälper er på plats samt bevakar driften dygnet runt.

Hyra robotklippare

För Er som vill ha klippt gräs med minimal miljöpåverkan samt mer tid över till annat. Robo10 har lång erfarenhet med uthyrning av Husqvarna Automower® och vet vad som krävs för bekymmersfri grönyteskötsel

Bra intryck

Trygghet & säkerhet

Hållbart företagande

fr. 1 200 :-/månad

*exklusive moms

Välj det här paketet

Installation av robotklippare

Vi är utbildade och har stor erfarenhet med Husqvarna Automower®. Vi hjälper dig gärna med en säker och trygg installation av din robotklippare.

Hjälp på plats

Kvalitet

offert

*exklusive moms

Välj det här paketet

Vinterservice & förvaring

Låt oss ta hand om din Husqvarna Automower®. Vi ger din robotgräsklippare en välförtjänt service och genomgång samt förvarar den med underhållsladdning enligt tillverkarens anvisningar.

Enkelt och bekvämt

Kvalitet

2 596 kr *se villkor

*exklusive moms

Välj det här paketet

Skötselavtal

Ni använder redan Husqvarna Automower® för att klippa gräset på företaget men vill ha hjälp med skötsel och service av robotklipparen. Låt Robo10 göra jobbet.

Enkelt och bekvämt

Frigör din tid

Hållbart företagande

fr 395 :-/månad

*exklusive moms

Välj det här paketet